fbpx

Πώς καίω WAX BARS–MELTS Πώς καθαρίζω MELTER-DIFFUSER- ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΗ

0

Μόλις έφτασαν τα απολαυστικά wax bars ή melts σας από την Candlemaker, με ή
χωρίς melter ή diffuser ή αρωματιστή… from now on…, έχει ευωδιάσει όλο το σπίτι
σας κι ανυπομονείτε να γεμίσετε την ατμόσφαιρα με τα αρώματά τους….Πώς καίω τα wax melts πώς καθαρίζω τον αρωματιστή μου, για μεγαλύτερη απόλαυση;

Η γνώση είναι δύναμη είπε κάποτε ο Άγγλος Φράνσις Μπέικον – Όχι δεν
ανακάλυψε το μπέικον – και είχε τόσο μα τόσο δίκιο… Follow us and do it well, do it
good…

Σωστή καύση των Wax Bars – Melts στον Aρωματιστή-Melter-Diffuser

  • Τοποθετήστε τον αρωματιστή στο ιδανικό για εσάς μέρος, όχι κοντά σε παράθυρο, και καλύτερα όχι πολύ κοντά σας, ώστε να μην μπουκώσετε με άρωμα. Ωστόσο… τα γούστα  είναι γούστα!
  • Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι αρωματιστές Candlemaker είναι προσεχτικά διαλεγμένοι για τη σωστή καύση τους.
  • Κατόπιν, επιλέγετε το ρεσό σας – τα περισσότερα ρεσό είναι για μια καύση περίπου
    τεσσάρων ωρών – και το τοποθετείτε στο κάτω μέρος του αρωματιστή σας.
  • Στη συνέχεια, κι αναλόγως των τετραγωνικών του χώρου σας, αλλά και την ένταση αρώματος που επιθυμείτε, κόβετε από 2 έως 4 κομματάκια wax bar ή από 1/3 έως ολόκληρο κομμάτι melt κι, αφού το τοποθετήσετε στο δοχείο στο πάνω μέρος του αρωματιστή σας (χωρίς νερό εκτός κι αν σας αρέσουν τα θρίλερ), ανάβετε το ρεσό που έχετε από πριν τοποθετήσει στο κάτω μέρος του αρωματιστή σας. Τα wax bars – melts σας αρχίζουν να ρευστοποιούνται, ώσπου μία χρωματιστή λιμνούλα καλύπτει το δοχείο του αρωματιστή σας. Είστε έτοιμοι. Ο χώρος σας θα πλημμυρίσει αμέσως με τα ευωδιαστά, μοναδικά επιλεγμένα για την έντασή τους αρώματα της Candlemaker!
  • Μόλις νιώσετε ότι η ένταση του αρώματος έχει ατονίσει… Ω Ναι, τίποτα δεν κρατάει για πάντα δυστυχώς… αδειάζετε το δοχείο του αρωματιστή σας με την ακόλουθη διαδικασία και προσθέτετε νέα κομμάτια wax bars ή melts. Αν το δοχείο σας είναι γεμάτο κάτω από τη μέση, απλά προσθέτετε νέα κομμάτια, ωστόσο καλό είναι να μην παραγεμίζετε το δοχείο του αρωματιστή, γιατί αυξάνεται η θερμοκρασία του και μπορεί να ραγίσει.
  • Μετά την προσθήκη νέων κομματιών στον αρωματιστή σας, κλείστε καλά τη ζελατίνα των wax bars – melts σας ώστε να μην ξεθυμάνει το άρωμά τους..
  • Τοποθετήστε τον αρωματιστή στο ιδανικό για εσάς μέρος, όχι κοντά σε παράθυρο, και καλύτερα όχι πολύ κοντά σας, ώστε να μην μπουκώσετε με άρωμα. Ωστόσο… τα γούστα   είναι γούστα!
  • Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι αρωματιστές Candlemaker είναι προσεχτικά διαλεγμένοι για   τη σωστή καύση τους.
  • Κατόπιν, επιλέγετε το ρεσό σας – τα περισσότερα ρεσό είναι για μια καύση περίπου τεσσάρων ωρών – το τοποθετείτε στο κάτω μέρος του αρωματιστή σας.
  • Στη συνέχεια, κι αναλόγως των τετραγωνικών του χώρου σας, αλλά και την ένταση αρώματος που επιθυμείτε, κόβετε από 2 έως 4 κομματάκια wax bar ή από 1/3 έως ολόκληρο κομμάτι melt κι, αφού το τοποθετήσετε στο δοχείο στο πάνω μέρος του αρωματιστή σας (χωρίς νερό εκτός κι αν σας αρέσουν τα θρίλερ), ανάβετε το ρεσό που έχετε από πριν τοποθετήσει στο κάτω μέρος του αρωματιστή σας. Τα wax bars – melts σας αρχίζουν να ρευστοποιούνται, ώσπου μία χρωματιστή λιμνούλα καλύπτει το δοχείο του αρωματιστή σας. Είστε έτοιμοι. Ο χώρος σας θα πλημμυρίσει αμέσως με τα ευωδιαστά, μοναδικά επιλεγμένα για την έντασή τους αρώματα της Candlemaker!
  • Μόλις νιώσετε ότι η ένταση του αρώματος έχει ατονίσει… Ω Ναι, τίποτα δεν κρατάει για πάντα δυστυχώς… αδειάζετε το δοχείο του αρωματιστή σας με την ακόλουθη διαδικασία και προσθέτετε νέα κομμάτια wax bars ή melts. Αν το δοχείο σας είναι γεμάτο κάτω από τη μέση απλά προσθέτετε νέα κομμάτια, ωστόσο καλό είναι να μην παραγεμίζετε το δοχείο του αρωματιστή, γιατί αυξάνεται η θερμοκρασία του και μπορεί να ραγίσει.
  • Μετά την προσθήκη νέων κομματιών στον αρωματιστή σας, κλείστε καλά τη ζελατίνα των wax bars – melts σας ώστε να μην ξεθυμάνει το άρωμά τους..

Kαθαρισμός Wax Melter - Diffuser Πώς να καθαρίσω το δοχείο του αρωματιστή

1 ος τρόπος Ορθόδοξος και πιο SAFE:
Εφόσον το κερί είναι ακόμη ζεστό και υγρό, αρκεί μόνο ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα
οποιοδήποτε πανί (Οφείλουμε ωστόσο να σας ειδοποιήσουμε ότι δε θέλετε να
μπλέξετε με έναν κολάσιμο λεκέ όπως το κερί) ώστε να το απορροφήσει. Αυτό
ήταν… Ο αρωματιστής σας είναι έτοιμος να φιλοξενήσει νέα μοσχομυρωδάτα
αρώματα.

2 ος τρόπος για ριψοκίνδυνους…Attention!
Εφόσον πάλι το κερί στο δοχείο είναι ακόμη υγρό, πιάνετε τον αρωματιστή με ένα αντιπυρικό γάντι ή πετσέτα και χύνετε με προσοχή – ώστε να μην καείτε και να μην λερώσετε τον χώρο σας κι εσάς – το περιεχόμενό του στον κάδο απορριμμάτων. Έτοιμοι και πάλι!

3 ος τρόπος… Για ξεχασιάρηδες, για όσους παραχαλαρώσουν & φίλους σαν κι εμάς της επόμενης μέρας!
Εάν το κερί εντός του δοχείου του αρωματιστή έχει παγώσει, είτε ανάβετε εκ νέου το ρεσό, ώστε να λιώσει, κι επαναλαμβάνετε τη διαδικασία καθαρισμού του δοχείου σας, είτε ρίχνετε στο δοχείο του αρωματιστή ζεστό νερό (από 60 έως 80 βαθμούς C ώστε να μην καείτε αλλά και να μην ραγίσει ο αρωματιστής σας), το αφήνετε για περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε κρύο νερό ώστε να το απομακρύνετε (μπορείτε να βοηθήσετε με το δάχτυλο αλλά και πάλι προσοχή να είτε σίγουροι ότι η θερμοκρασία έχει πέσει ώστε να μην καείτε).

Ορίστε… Σας εκμυστηρευτήκαμε όλα τα μυστικά μας, για το πώς καίω τα wax melts πώς καθαρίζω τον αρωματιστή μου, ώστε να απολαύσετε στο έπακρον τα μοσχοβολιστά κεριά μας.

Bon Appétit!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

error: Content is protected !!
Τι λένε οι πελάτες μας
166 κριτικές